Parallel Acupunctuur2020-08-14T11:23:48+00:00

PARALLEL  ACUPUNCTUUR

Deze bijzonder krachtig werkende vorm van acupunctuur blijkt vooral heilzaam bij de behandeling van patiënten met chronische aandoeningen en patiënten met kanker

PARALLEL ACUPUNCTUUR (HUGO NIELSEN)

De Parallel Acupunctuur, samen met het Cellcom System, is ontwikkeld door Hugo Nielsen. Als student Docter in de biochemie kwam hij er al snel achter dat er in het menselijk lichaam meer gaande was dan dat de wetenschap kon aantonen.
Hij heeft zijn wetenschappelijke kennis gecombineerd met oude Oosterse therapieën als acupunctuur en voetreflexologie.
Dit leidde tot een verfijning van de TCM (traditionele Chinese geneeskunde). De parallel acupunctuur is vooral gebaseerd op het celgeheugen en het “parallel trekken” van het systeem.
Hier ligt ook de basis voor de later door Will de Lorijn doorontwikkelde Jing Acupunctuur.

De term “acupunctuur” wordt wel gebruikt omdat er nog altijd naaldjes aan te pas komen, al gaat het hier slechts om 2 tot 4 naaldjes per behandeling die niet eens meer door de huid heen gaan. Het heeft nog weinig met “traditionele acupunctuur” te maken. Parallel Acupunctuur heeft zich inmiddels tot een veel hoger niveau ontwikkeld.

Hugo Nielsen is de oprichter van het HNI, een centrum voor onderzoek en behandeling van (voornamelijk ) kankerpatiënten. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring met het behandelen van chronische ziekten volgens zijn systeem van (parallel) acupunctuur.

Daarnaast heeft hij zijn therapie al in meerdere ziekenhuizen kunnen bewijzen.

CELL COM SYSTEEM

Naast de parallel acupunctuur heeft Hugo Nielsen het Cell Com System ontwikkeld. Naast de behandelingen krijgen sommige patiënten dit toestelletje mee naar huis om zelf een aantal keren per dag de voorgeschreven systemen te activeren. Dit maakt het effect van de Parallel- en Jing Acupunctuur nog veel groter. De Cell Com werkt ook zeer effectief in op de bijwerken van chemotherapie en radiotherapie.

Hoe effectief het Cell Com Systeem is, kun je heel goed meten met de ECIWO-graaf. Bij ons kun je dit apparaat, door Professor Zhang ontwikkeld, als enige in België vinden.

Meer informatie over de Cell Com kun je bij ons opvragen.

Je kunt ook een Cell Com bij ons aankopen.

De beïnvloeding van het lichaam gebeurt, net als bij de parallel acupunctuur, over het algemeen maar via 2 tot 4 punten.

De Parallel Acupunctuur is inmiddels in Denemarken officieel door het Ministerie erkend.

Sinds 29 november 2012 is het in een provincie in Noorwegen gelijk gesteld met de reguliere gezondheidszorg. De Europese Unie heeft Hugo Nielsen Institute enkele jaren geleden geld geschonken om zijn wetenschappelijk onderzoek uit te kunnen breiden.

REFERENTIES

Lees hier de ervaringen die onze patiënten met jou willen delen

Alexis

Angstaanvallen, chronische stress - Na een lange periode van te [...]

Alle Referenties